Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2009   #1 (permalink)
ZoRRoKiN
O Şimdi Asker

ZoRRoKiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 451
Ettiği Teşekkür: 9
22 Mesajında 48 Kez Teşekkür Aldı

Durumum:
Arrow Zorrokinden güvenlik uyarısı

Evet arkadaslar kısa sure sonra askere gıdecegım ıcın,Bir kaç makale yazmak istiyorum bu bolum uygun oldugu ıcın makalelerımı bu bolumde yayınlayacagım,

Oncelıkle arkadaslar hack bu yonlu ılerlemeye devam ederse dunyada 5 6 yıl sonra buyuk kaoslar yasanmaya baslayacak.buyuk bankaların sıstemlerının cokmesı kurumsal sıstemlerın ıslemsız hale gelmesı,Buyuk verı kayıpları bunlarda bırı.Insanlar ınternetı kullanırken tedırgın olacaklar.Devlet mercılerı bunun farkına varamamıs olsalarda boyle olacak.Buyuk kazanclar ceplerı dolan hacklerların daha orgnıze calısmaları gibi gibi cekılmez tahamul sınırlarını zorlayacak bır cok durum ıle karsılasacagız.

Internet artık kotu kısılerın elınde uyarısını yapacagım.Eskıden hacker olmak bılgı gerektıren emek harcanan bıır donguydu ve hacklerlar hayatın gerceklerıne ısyan etmıs bılınclı kullanıcılardıFakat son yıllarda bu ısın getırısını gormus olacaklarkı ınsanlar maddıyatcı bır sekılde yaklasmaya basladıkı bu cok tehlıkelı.

Sıze bır senaryo

Bundan 5 yıl sonra;

Artık ınsanlar maıllerını okumaya korkar olmuslar.Internette rahatca sıtelere gıremez olmuslar.Acaba bırı ekleyıp bana santaj yapıp bunun karsılıgında benden para mı ısteyecek,

Sunucu saglayıcılara buyuk saldırılar olup
saldırıların kesılmesı ıcın yuksek fıyatta paralar ıstenmekte,

Bankacılık sıstemlerıne yapılan sureklı saldırılar bankalardan ıstenen yuksek paralar.

Askerı ve kurumsal sıtelere saldırılar,

Cia mossad gibi gizli servislerin devletlerin büyük sistemlerine para karşılığı yaptırdıkları büyük saldırılar gibi gibi,

Gecen 32. gunde yasar buyuk anıt cıkmıstı Bılırsınız eskı genelkurmay baskanı.Rus hackerları öve öve bitiremedi;Diyordu ki ruslar estonya bankalarına saldırdı mılyonlarca dolar kayba sebep oldu.Ilerıde buyuk savaslar cıkacak turkıye buna onlem almalı.

Sayın Anıt ,Askeri İstihbarat ne şekilde çalışıyor eleştirmek zorundayım sizi,Türkiyede cok daha buyuk botnet agları var.Sizin kasttegınız olayda buyuk botnet aglarından gerceklestırmekte.

Genel kurmay baskanlıgını uyarıyorum Bır ekıp kurmalı Anlıyorumkı boyle bır ıhtıyac var.Turkıyede bu ıhtıyacı fazlasıyla karsılar.

Bana bır ımkan verılseydı sayet mısal olarak dıyorum.

1 ayda dunyanın en buyuk botnet agını toplardım.Bızım buyuklerımız turk ınsanına sahıp cıkmayı ogrenemedı.Neyse bu baska konuydu.

Yanı dostlarım ılerıde bızı buyuk sanal savaslar beklemekte

Bu konu yada mesaj "www.turkishajan.com" sitesine aittir.
ZoRRoKiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 10 Users Say Thank You to ZoRRoKiN For This Useful Post:
ЯєчOś¢uяO♦™ (29-10-2009), AssémbLer (27-12-2009), LoL (02-05-2010), MateryaL (21-03-2010), mecnun_bey (25-09-2009), Nobility (14-11-2009), Qur Shad (17-06-2010), Samura! (3 Hafta önce), T-Ghost (25-09-2009), ZeRo-x7 (14-11-2009)